Over Remco

Altijd vreemd om iets over jezelf te schrijven...here we go!


Remco Bron

Ik ben co-founder en CCO van Resono (voorheen inBeacon) een award winning touchpoint platform. Het Resono platform wordt ingezet door de meest vooruitstrevende brands en retailers waaronder Coca-Cola, Perry Sport, IKEA, Thomas Cook, TMG, Weeronline, SAIL Amsterdam, IGA en een bekende bierbrouwer uit Zoeterwoude. Wij helpen onze klanten beter inzicht te krijgen in de fysieke omgeving en betere contextuele ervaring te bieden aan hun doelgroep.

Meer informatie over Resono

Voorheen was ik een veel gevraagd spreker over en drijfkracht achter innovatie projecten voor organisaties als Disney, Sony, Vodafone, Leaseplan, ABN AMRO, NOS, KPN en vele anderen. Ik heb bovendien meegewerkt aan programma’s voor o.a. VARA Kassa, MAX nieuws en BNR nieuwsradio.

Naast Nederland heb ik gewoond en gewerkt de Verenigde Staten en in Portugal. Ik heb gestudeerd in New York en Tennessee en gewerkt in Los Angeles. Mijn MBA heb ik behaald bij Webster University uit St. Louis.

Ik draag graag mijn kennis over innovatie en organisaties over middels gastcolleges. Ik heb dit inmiddels gedaan bij o.a. Nyenrode, Hogeschool Rotterdam, The Hague University, HAN en Webster University. Interesse? Neem dan gerust contact op.