Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Blue Shots wijzigt strategie en gaat uitzenden op de kabel bij Het Gesprek


Remco Bron
Remco Bron
Blue Shots wijzigt strategie en gaat...

Online TV station Blue Shots heeft vandaag bekend gemaakt dat vanaf 26 januari twee programma?s worden uitgezonden op TV zender Het Gesprek. Het betreft het programma Curriculum Vitae, gepresenteerd door Ilse Media CEO Joris van Heukelom en het programma Idealize, gepresenteerd door Ronnie Overgoor. Hiermee wijkt Blue Shots af van de gekozen strategie om alleen online uit te zenden.

Bij de start van Blue Shots wou Overgoor niets weten van uitzenden op TV. In het radio programma De Elektronische Eeuw zei Overgoor oktober vorig jaar dat zijn doelgroep niet op de kabel zat maar op het internet en dat hij met internet een veel groter bereik heeft dan de kabel hem ooit kon bieden.

Waarschijnlijk waren de sponsors van de programma?s het niet met deze aanpak eens en wilden zij een groter bereik via de kabel. Overgoor: “Ik ben verheugd over de samenwerking […] het maakt Blue Shots TV nog interessanter voor businesspartners en adverteerders die met ons mooie programma formats willen ontwikkelen.”

Onduidelijk is wie waarvoor betaald. Enerzijds kan Blue Shots gezien worden als productiemaatschappij waarbij Het Gesprek als omroep gewoon af moet rekenen voor de programma?s. Anderzijds is het mogelijk dat Blue Shots een bedrag ophoest om gebruikt te kunnen maken van Het Gesprek als uitzendplatform.

Overgoor werkte eerder samen met Het Gesprek. Zijn programma Pitch Talk werd daar tot 1 juli 2008 uitgezonden.

Show Comments (1)

Comments

  • Paulus Veltman
    Paulus Veltman

    @remco: ook RieTVeld gaat samenwerken met Het Gesprek. Aldus Kuno Terwindt tijdens de gisteren gehouden Pecha Kucha Night in Amsterdam.

    RieTVeldt gaat filmpjes aanleveren “voor tussen de programma’s in”. Ze zenden al programma’s uit via AT5.

    Het was wel grappig om te zien hoe enthousiast de zaal reageerde op de twee filmpjes die Kuno gisteren tussen alle Pecha Kucha’s in vertoonde. Zal ik een format voor video-Pecha Kucha’s verzinnen?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Bucket list stuff
Nieuws

Bucket list stuff

On of the things on my bucket list is to get my pilots license and take Lisette on a trip somewhere. That is still some years off so in the mean time I read up on what to do....

Posted on by Remco Bron
Volg gratis mijn online social media training via Yellow Walnut
Nieuws

Volg gratis mijn online social media training via Yellow Walnut

Vorige week is het ondernemersplatform Yellow Walnut van start gegaan. Yellow Walnut is platform waarbij ondernemers zich kunnen aansluiten om gezamenlijk zakelijke diensten te...

Posted on by Remco Bron