Good to be back

Als je goed luistert kan je het horen?een zacht fluitende wind, tumbleweed wat langs dwarrelt over een lege blog pagina. Er is hier maar weinig gebeurd de laatste paar jaar. Te weinig. Maar dat gaat veranderen. Ik pak de draad weer op.


Remco Bron
Good to be back

Het wordt wel weer eens tijd na veel veranderingen, zowel zakelijk als priv?. Laten we even bijpraten?

Zakelijk ben ik gestopt met het geven van keynotes over innovatie, social media en andere zaken. Ook ben ik gestopt met mijn gadget winkel in Zeeland. Mijn volledige focus is nu op het bouwen van mijn bedrijf Resono (voorheen inBeacon) wat ik run samen met co-founders Ronald en Frank. En dat gaat goed. Heel goed.

Inmiddels zijn we gegroeid naar 7 mensen en werken we wereldwijd aan innovatieve location based projecten voor een aantal grote brands, retailers en evenementen. Dat zijn bekende namen zoals Coca-Cola, IKEA, Brand Loyalty, ANWB, Thomas Cook en TMG. Een belachelijk klein bedrijf met belachelijk grote klanten zeg ik altijd. Inmiddels staat onze technologie staat op meer dan 6 miljoen smartphones en we handelen duizenden interacties af per dag. Very cool stuff!

Priv? is er ook veel veranderd. Vorig jaar ben ik gescheiden en ben ik verhuist naar Scherpenzeel. Inmiddels woon ik samen met Helma en ben ik bonus Pappa van Emmy die net 9 is geworden. Ook woont Bink bij ons, een labrador retriever met karakter. Zeg maar een doorsnee gezinnetje – die overigens niet altijd doorsnee dingen doen – waar ik intens gelukkig mee ben.

So, what?s next?

Ik ga dus (zo nu en dan) weer een blog artikel schrijven. Waarover zal verschillen, maar zoals ik het nu voel wordt de rode draad dat ik mijn mening geef over producten, diensten en dingen in mij leven die mij boeien.

Ik probeer veel uit en kan bescheiden zeggen dat ik best wel wat ervaring heb met technologie en innovatie in vele vormen. Bovendien probeer ik ook graag dingen uit. Zo was ik ??n van de eerste in Nederland met Google Glass, een Oculus Rift (nog voordat Zuck het had gekocht) en heb ik al een jaar een Google Home in huis.

Ga ik het weer eens volhouden? Who knows. Nu heb ik in ieder geval genoeg idee?n waarover ik wil schrijven dus ik ga er weer voor vol goede moed.

Waar kan je mij – behalve hier – het beste volgen? Zakelijke dingen deel ik op LinkedIn en als je mijn persoonlijke leven wil volgen kan je dat het beste doen op Instagram. Twitter gebruik ik zo nu en dan voor updates en klantenservice doeleinden. Facebook gebruik ik eigenlijk alleen nog om in te loggen op websites?

Ik zal (binnenkort) zorgen voor een e-mail feed van mijn artikelen waarschijnlijk via Mailchimp of Revue. Ik zal ook mijn social media kanalen updaten zodra er iets nieuws te vinden is.

Good to be back!

Show Comments (0)

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Nieuws

5 Tools voor de Twitter pro

De vraag die ik het vaakst krijg over Twitter is: ?Waar haal ik de tijd vandaan om het allemaal bij te kunnen houden??. Mijn antwoord daarop is steevast dat als je Twitter goed...

Posted on by Remco Bron
Nieuws

5 interessante contacten om in het klaslokaal mee te Skypen

Skype Classroom is het initiatief van Skype het gemakkelijker te maken Skype te gebruiken in het onderwijs. Het heeft iets weg van een marktplaats voor Skype contacten; vraag en...

Posted on by Remco Bron