HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest

HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest


Remco Bron
Remco Bron
HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest

Ik heb onlangs de Kaha 2 GORE-TEX schoenen gekocht en ik ben ontzettend blij met ze! Ze zijn waterdicht en dat is een geweldig voordeel als je in natte omstandigheden moet lopen. Ik ben door puddles gelopen en mijn voeten bleven droog en comfortabel, dus ik ben echt onder de indruk van de waterdichtheid van deze schoenen.

Een minpunt is echter dat ze wat smal zijn en dat kan voor sommige mensen een probleem zijn. Ik heb zelf smalle voeten, dus ik heb hier geen problemen mee gehad, maar als je bredere voeten hebt, kan het zijn dat deze schoenen niet zo comfortabel zijn.

Al met al geef ik de Kaha 2 GORE-TEX schoenen 4,5 sterren en ik zou ze zeker aanraden aan anderen. Als je op zoek bent naar waterdichte schoenen die comfortabel zijn, dan is dit een geweldige optie.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Spigen Glastr EZ getest
smartphones

Spigen Glastr EZ getest

De Spigen Glastr EZ fit is een geweldige oplossing voor wie op zoek is naar een goede kwaliteit scherm protector voor zijn of haar smartphone. Deze screen protector is gemakkelijk...

Posted on by Remco Bron
Review Jabra Speak 510 speakerphone luidspreker
Speakers

Review Jabra Speak 510 speakerphone luidspreker

Ik heb onlangs de Jabra Speak 510 gekocht als draagbare speakerphone voor conferentiegesprekken en was over het algemeen tevreden over de prestaties. Een van de opvallende...

Posted on by Remco Bron