Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Cross Media Caf? ‘Van online naar ‘op TV”


Remco Bron
Remco Bron
Cross Media Caf? ‘Van online naar...

Datum: dinsdag 5 februari
Locatie: Studio 31 in het Decorcentrum op het Mediapark in Hilversum
Internet: Cross Media Caf?

Op dinsdag 5 februari vindt het eerste Cross Media Caf? van 2008 plaats. Het thema voor die dag is ‘Van online naar ‘op TV”.

Hoe breiden succesvolle online concepten uit naar andere platforms? Welke populaire internet sites staan binnenkort in de televisie gids? Zijn online fans ook trouwe TV kijkers? Kan je een online concept eigenlijk wel goed naar het televisie scherm brengen?

? Op 5 februari bekijken we de Nederlandse ontwikkelingen aan de hand van de plannen en ervaringen met televisie van de internetters van het eerste uur: Hyves, Bright, Talentenbeurs en Flabber.
? Een bijzondere gesproken column zal worden uitgesproken door Francisco van Jole, bekend van radio, TV en internet.
? Het Cross Media Caf? wordt afgesloten met de feestelijke presentatie van het eerste iMMovator Jaarboek!

Heeft u zelf een internetproject dat naar televisie wil of gaat? Of een TV programma dat gebaseerd is op een internet concept of dienst? Monique van Dusseldorp, samensteller van de middag, hoort graag van u. Mail haar via [email protected]

Programma

14.30u Inloop en koffie

15.00 Introductie, Monique van Dusseldorp, moderator

15.00-15.45 Korte presentaties van verschillende
concepten/samenwerkingen:

? In de Ban van het Ding
? Hyves
? Flabber.tv
? Fuck je Ex

15.45 Gesproken column van Francisco van Jole

16.00-16.30u Koffie

16.30-17.15u Ronde tafel discussie met:
? Oscar Kneppers, uitgever van tijdschrift en website Bright . Bright en VPRO ontwikkelden samen een nieuwe televisie serie: In de Ban van het Ding .
? Yme Bosma, Manager Business Development & Partnerships Hyves . Met meer dan 4 miljoen leden is Hyves de grootste club van Nederland. Nu zijn er televisieplannen….
? Bertrand Weegenaar is directeur van Flabber.tv. Flabber BV, uitgever van o.a. Flabber, en Endandit laat sinds kort uniek ?snack video entertainment? produceren voor Internet en mobiel.

? Sandra Rake, Talentenbeurs. Voor1dagmodel.nl lag ten grondslag aan de communitie-site Talentenbeurs.nl en breidt in februari uit naar televisie met het BNN/101 programma ‘Fuck je ex!’

17.15u Borrel

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

5 Tools voor de Twitter pro
Nieuws

5 Tools voor de Twitter pro

De vraag die ik het vaakst krijg over Twitter is: ?Waar haal ik de tijd vandaan om het allemaal bij te kunnen houden??. Mijn antwoord daarop is steevast dat als je Twitter goed...

Posted on by Remco Bron
The Secret Life of the Dog
Nieuws

The Secret Life of the Dog

Dan nu even heel wat anders. Zoals veel van jullie weten ben ik het trotse eigendom van mijn hond Muddy. Muddy is een Weimaraner die niet alleen zeer actief is maar op zijn tijd...

Posted on by Remco Bron