Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Daling in het aantal gebruikers internetvideo, stijging in de consumptie


Remco Bron
Remco Bron
Daling in het aantal gebruikers...

Nielsen publiceerde vandaag de VideoCensus cijfers van maart en constateren een lichte daling in de US van het aantal unieke video kijkers, maar een stijging van het aantal streams.

Nielsen rapporteerde in januari totaal 116,7 miljoen unieke internetvideo kijkers, in maart is dit gezakt naar 115,8 miljoen. Haaks daarop stonden het aantal bekeken streams. Dat steeg van 5,987 miljard in januari, 6,333 miljard in februari naar 6,968 miljard in maart.

Nielsen rapporteert verder dat het totaal aantal streams per gebruiker in maart gestegen naar 60,4 streams. De tijd per gebruiker zit ook in de lift en bedraagt nu 137,3 minuten per maand.

De Amerikaanse internetgebruikers hebben het medium internetvideo massaal geadopteerd in de dagelijkse internetconsumptie. Hiermee vlakt de groei af maar blijft de consumptie gezond doorstijgen. Dit zijn tekenen van een markt die volwassen begint te worden; er wordt niet meer gestreden om de internetgebruikers internetvideo te laten bekijken, maar waar de internetgebruiker internetvideo gaat bekijken.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Vanmoof uses reality distortion field for shipping
Nieuws

Vanmoof uses reality distortion field for shipping

Dutch manufacturer Vanmoof had this problem and solved it by creating a reality distortion field for the delivery guys. You see, the boxes are about the same size as a high-end TV...

Posted on by Remco Bron
Yahoo komt alvast met een jaaroverzicht
Nieuws

Yahoo komt alvast met een jaaroverzicht

Yahoo! verwacht dat er niets spannends meer gaat gebeuren in december of dat de wereld op 21-12-12 vergaat en ze er daarom vroeg bij moeten zijn met een ‘Year in...

Posted on by Remco Bron