Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Daling in het aantal gebruikers internetvideo, stijging in de consumptie


Remco Bron
Remco Bron
Daling in het aantal gebruikers...

Nielsen publiceerde vandaag de VideoCensus cijfers van maart en constateren een lichte daling in de US van het aantal unieke video kijkers, maar een stijging van het aantal streams.

Nielsen rapporteerde in januari totaal 116,7 miljoen unieke internetvideo kijkers, in maart is dit gezakt naar 115,8 miljoen. Haaks daarop stonden het aantal bekeken streams. Dat steeg van 5,987 miljard in januari, 6,333 miljard in februari naar 6,968 miljard in maart.

Nielsen rapporteert verder dat het totaal aantal streams per gebruiker in maart gestegen naar 60,4 streams. De tijd per gebruiker zit ook in de lift en bedraagt nu 137,3 minuten per maand.

De Amerikaanse internetgebruikers hebben het medium internetvideo massaal geadopteerd in de dagelijkse internetconsumptie. Hiermee vlakt de groei af maar blijft de consumptie gezond doorstijgen. Dit zijn tekenen van een markt die volwassen begint te worden; er wordt niet meer gestreden om de internetgebruikers internetvideo te laten bekijken, maar waar de internetgebruiker internetvideo gaat bekijken.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

10 dagen met Google Glass
Nieuws

10 dagen met Google Glass

Inmiddels zitten mijn eerste 10 dagen met Google Glass erop en heb ik verschillende dingen ermee kunnen uitproberen en vooral veel demo’s gegeven. Hoogste tijd dus om een...

Posted on by Remco Bron
Volg onze zeiltrip naar Ramsgate (en hopelijk terug)
Nieuws

Volg onze zeiltrip naar Ramsgate (en hopelijk terug)

Morgen vertrek ik met een 8-tal JCI vrienden met een zeilschip naar Ramsgate (UK). Voor mij als niet ervaren zeiler wordt dit de eerste keer dat ik op zee ga zeilen en ben erg...

Posted on by Remco Bron