Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Did Zoomz blend?


Remco Bron
Remco Bron
Did Zoomz blend?

Allereerst bedankt voor al jullie oplettende mailtjes. Ja, we waren inderdaad even ?uit de lucht?. Dit was enerzijds gepland, maar eerlijk gezegd was het niet de bedoeling dat het zo lang zou duren. Maar, we zijn terug en gaan ook niet meer weg!

We waren bezig met de verhuizing van Zoomz naar een nieuwe eigen betrouwbare server. De reden hiervoor was – ironisch genoeg – onbereikbaarheid. Tijdens de verhuizing was even iets mis met de technische afstemming; iets met IP adressen en DNS bindings ofzo. Nu niet meer belangrijk, want het werkt weer.

Zoomz is vanaf vandaag dus beter en betrouwbaarder. Klaar om je op de hoogte te houden van alles in de wereld van internetvideo!

Trouwens, heb je interesse om te bloggen over internetvideo? Laat het dan zeker even weten. Er is nog plek!

Show Comments (2)

Comments

  • louisvuittonshoppingmall
    louisvuittonshoppingmall

    whoah this blog is wonderful i love reading your posts. Keep up the great work! You know, lots of people are searching around for this information, you can help them greatly.

  • Jordan Pas Cher
    Jordan Pas Cher

    It wonderful uplifting article. I am pretty much joyful about your great work. You put genuinely very useful details. Keep the idea up. Retain running a blog. Aiming to reading the next post.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Volgens mij kan jij wel een knuffel gebruiken
Nieuws

Volgens mij kan jij wel een knuffel gebruiken

Iedereen heeft wel eens een rotdag. Zo’n dag dat niks lukt, alles en iedereen tegenzit en je eigenlijk in bed had moeten blijven liggen. Ga je dan op het internet dan lees...

Posted on by Remco Bron
5 Tools voor de Twitter pro
Nieuws

5 Tools voor de Twitter pro

De vraag die ik het vaakst krijg over Twitter is: ?Waar haal ik de tijd vandaan om het allemaal bij te kunnen houden??. Mijn antwoord daarop is steevast dat als je Twitter goed...

Posted on by Remco Bron