Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Gebruik Topify om Twitter volgers te managen


Remco Bron
Remco Bron
Gebruik Topify om Twitter volgers te managen

Als je eenmaal een tijdje op Twitter bent krijg je steeds meer volgers. In het begin wil je iedereen misschien terug volgen maar op een goed moment wordt dat een onhoudbare situatie. Een tool die dagelijks gebruik om te filteren welke van mijn volgers ik wil terug volgen en zelfs om Tweets en direct messages mee te beantwoorden is Topify.

Wanneer een Twitteraar je gaat volgen stuurt Topify je een uitgebreide e-mail. Deze vervangt de standaard Twitter e-mail waar minieme informatie instaat. De e-mail van Topify heeft gegevens als het aantal volgers, de locatie, de laatste updates en een schets van het profiel van de Twitteraar. Dit geeft je al snel een beeld of het een interessant iemand is die je ook terug wil volgen. Om terug te volgen hoef je slechts een blanco reply te sturen van de mail. Kind kan de was doen!

Je krijgt bovendien een e-mail bij @replies en direct messages. Ook hierop kan je simpelweg met een reply op antwoorden en je antwoord wordt direct doorgezet naar je Twitter stream.

Topify kan je gebruiken door ze allereerst toegang te geven tot je Twitter account en een Topify e-mail adres te gebruiken als registratie adres. Zelf vond ik dit in het begin een vreemde gedachten omdat bij het resetten van bijvoorbeeld mijn wachtwoord Topify deze link dan eerst ontvangt en die vervolgens doorstuurt. Inmiddels ben ik hieraan gewend en heeft Topify mijn vertrouwen nooit geschaad.

Voor mij is het een tool die ik dagelijks met veel plezier gebruik en het is ??n van de kleine dingen die het Twitter leven een stuk makkelijker maken! Probeer het zelf uit en laat zeker even in de comments weten wat je ervan vind; ook als je inmiddels al gebruiker van Topify bent.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Lego lanceert social media website ReBrick
Apps

Lego lanceert social media website ReBrick

Lego heeft deze week ReBrick gelanceerd, een website voor Lego fans die op het eerste gezicht het meeste wegheeft van een eigen social media netwerk. Op de site kunnen Lego...

Posted on by Remco Bron
5 Tools voor de Twitter pro
Nieuws

5 Tools voor de Twitter pro

De vraag die ik het vaakst krijg over Twitter is: ?Waar haal ik de tijd vandaan om het allemaal bij te kunnen houden??. Mijn antwoord daarop is steevast dat als je Twitter goed...

Posted on by Remco Bron