Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles
Good to be back

Good to be back

Als je goed luistert kan je het horen?een zacht fluitende wind, tumbleweed wat langs dwarrelt over een lege blog pagina. Er is hier maar weinig gebeurd de laatste paar jaar. Te weinig. Maar dat gaat veranderen. Ik pak de draad weer op.


Remco Bron
Remco Bron
Good to be back

Het wordt wel weer eens tijd na veel veranderingen, zowel zakelijk als priv?. Laten we even bijpraten?

Zakelijk ben ik gestopt met het geven van keynotes over innovatie, social media en andere zaken. Ook ben ik gestopt met mijn gadget winkel in Zeeland. Mijn volledige focus is nu op het bouwen van mijn bedrijf Resono (voorheen inBeacon) wat ik run samen met co-founders Ronald en Frank. En dat gaat goed. Heel goed.

Inmiddels zijn we gegroeid naar 7 mensen en werken we wereldwijd aan innovatieve location based projecten voor een aantal grote brands, retailers en evenementen. Dat zijn bekende namen zoals Coca-Cola, IKEA, Brand Loyalty, ANWB, Thomas Cook en TMG. Een belachelijk klein bedrijf met belachelijk grote klanten zeg ik altijd. Inmiddels staat onze technologie staat op meer dan 6 miljoen smartphones en we handelen duizenden interacties af per dag. Very cool stuff!

Priv? is er ook veel veranderd. Vorig jaar ben ik gescheiden en ben ik verhuist naar Scherpenzeel. Inmiddels woon ik samen met Helma en ben ik bonus Pappa van Emmy die net 9 is geworden. Ook woont Bink bij ons, een labrador retriever met karakter. Zeg maar een doorsnee gezinnetje – die overigens niet altijd doorsnee dingen doen – waar ik intens gelukkig mee ben.

So, what?s next?

Ik ga dus (zo nu en dan) weer een blog artikel schrijven. Waarover zal verschillen, maar zoals ik het nu voel wordt de rode draad dat ik mijn mening geef over producten, diensten en dingen in mij leven die mij boeien.

Ik probeer veel uit en kan bescheiden zeggen dat ik best wel wat ervaring heb met technologie en innovatie in vele vormen. Bovendien probeer ik ook graag dingen uit. Zo was ik ??n van de eerste in Nederland met Google Glass, een Oculus Rift (nog voordat Zuck het had gekocht) en heb ik al een jaar een Google Home in huis.

Ga ik het weer eens volhouden? Who knows. Nu heb ik in ieder geval genoeg idee?n waarover ik wil schrijven dus ik ga er weer voor vol goede moed.

Waar kan je mij – behalve hier – het beste volgen? Zakelijke dingen deel ik op LinkedIn en als je mijn persoonlijke leven wil volgen kan je dat het beste doen op Instagram. Twitter gebruik ik zo nu en dan voor updates en klantenservice doeleinden. Facebook gebruik ik eigenlijk alleen nog om in te loggen op websites?

Ik zal (binnenkort) zorgen voor een e-mail feed van mijn artikelen waarschijnlijk via Mailchimp of Revue. Ik zal ook mijn social media kanalen updaten zodra er iets nieuws te vinden is.

Good to be back!

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

En opeens is je retail creativiteit een hit op internet
Nieuws

En opeens is je retail creativiteit een hit op internet

De mensen van de Albert Heijn die deze Coca-Cola Zero display bedachten hebben waarschijnlijk nog geen idee op het internet duizenden mensen naar zijn creatie hebben gekeken. Dat...

Posted on by Remco Bron
The Secret Life of the Dog
Nieuws

The Secret Life of the Dog

Dan nu even heel wat anders. Zoals veel van jullie weten ben ik het trotse eigendom van mijn hond Muddy. Muddy is een Weimaraner die niet alleen zeer actief is maar op zijn tijd...

Posted on by Remco Bron