Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Innovatieplein MPJC vol met innovaties rond het scherm


Remco Bron
Remco Bron
Innovatieplein MPJC vol met innovaties rond...

Op 9 juni wordt tijdens het Mediapark Jaarcongres in studio 32 een dynamisch innovatieplein georganiseerd. Net als het MPJC2010 staat ook het innovatieplein in het teken van ?oog voor het scherm?. Er zijn de hele dag door spectaculaire demo?s, uitpakparties en product presentaties op het innovatieplein te vinden. Een mooie gelegenheid om de laatste ontwikkelingen rond het scherm met eigen ogen te aanschouwen, en bovendien nog gratis ook!

3DTV komt uitgebreid aan bod in het congresprogramma van MPJC2010. Op het innovatieplein kunnen bezoekers bij ASTRA en Sony met brilletjes ervaren hoe het is 3D te kijken, bij Xyz 3D is er bovendien geen brilletje nodig. Daarnaast komen Surfnet, Cinegrid en de Waag met het spectaculaire 4K scherm; 4x scherper dan HD.

Gedurende de lunch zal on stage een uitpakparty gehouden worden; David Lemereis van Bright.tv test en beoordeelt de nieuwste gadgets. Daarnaast wordt de hele dag de BT Pitch Challenge gehouden. Talents Media en BT dagen bedrijven uit een pitch te houden. U, de kijker bepaalt wie er wint!

Behalve het bekijken van schermen zijn er ook bedrijven die laten zien hoe televisie interactiever kan worden, bijvoorbeeld door het spelen van games (Ex Machina), de kijkervaring ter personaliseren (Active Video) maar ook bijvoorbeeld in de vorm van user generated content (Que Tal TV). Daarnaast laten hogescholen de projecten van hun beste studenten zien en zijn er talloze bedrijven die hun innovatieproducten demonstreren.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Leap Motion gaat computer interactie compleet veranderen
Evenementen

Leap Motion gaat computer interactie compleet veranderen

Leap Motion is een apparaat waarmee je software bestuurt met je handen. Het gaat niet om een touch interface of een ouderwets toetsenbord, maar het is met Leap Motion mogelijk om...

Posted on by Remco Bron
Beam overtuigt met nieuw telepresence apparaat
Evenementen

Beam overtuigt met nieuw telepresence apparaat

Op de expo van SxSW was ??n van de meest in het oog springende stands van Suitable Technlogies. Ze hadden vrijwel geen aankleding, alleen vier ‘remote presence...

Posted on by Remco Bron