Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Jeff Coe heeft vooral vragen over de toekomst van internetvideo


Remco Bron
Jeff Coe heeft vooral vragen over de...

Jeff Coe de director international van internetvideo website Sevenload sprak tijdens de woensdagsessies van The Next Web unconference over de toekomst van de internetvideo industrie.

Jeff stelde vooral zichzelf vooral veel vragen over internetvideo. Hoe weet je wie wat kijkt zonder privacy te schenden? Hoe kan je die informatie gebruiken om de aandacht van de gebruiker te winnen? Hoe krijg je de de aandacht van de kijker van internetvideo tussen zoveel verschillende medium opge?ist wordt?

Het nadeel van de presentatie was dat hij – zoals een aantal vragenstellers uit het publiek ook opviel – deze vragen onbeantwoord liet. Hij heeft domweg het antwoord nog niet. Hij gaf aan wel verschillende theorie?n te hebben hoe deze problemen zijn op te lossen maar de techniek en producten zijn er gewoon nog niet.

Het is nog steeds de grote uitdaging voor internetvideoplatformen om uit te vinden hoe ze geld kunnen verdienen aan de kijkers van de video?s. Vooralsnog is er dus geen antwoord op terwijl YouTube ieder jaar meer en meer kosten maakt en geld verliest. Veel aandacht en bezoekers kan dus niet altijd worden omgezet in veel geld.

Show Comments (0)

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Video

The Casey Neistat phenomenon

As some of you might know I’m a fan of Casey Neistat. I’m proud to say I’ve been following Casey from before his days as a vlogger when he was creating movies...

Posted on by Remco Bron
Evenementen

Beam overtuigt met nieuw telepresence apparaat

Op de expo van SxSW was ??n van de meest in het oog springende stands van Suitable Technlogies. Ze hadden vrijwel geen aankleding, alleen vier ‘remote presence...

Posted on by Remco Bron