Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Mediapark Jaarcongres 2008


Remco Bron
Remco Bron
Mediapark Jaarcongres 2008

Wat broeit er op het Media Park? Welke mediabedrijven spelen met succes in op de behoeften van de nieuwe mediaconsument? Hoe ziet die consument eruit? Het iMMovator Cross Media Netwerk en de Media Academie organiseren op 17 juni het eerste Mediapark Jaarcongres. Zoomz is mediapartner van het congres en wij zullen uitgebreid verslag doen.

Spannend
Monique van Dusseldorp brengt het spannendste uit de branche bijeen voor iedere professional die werkzaam is op het snijvlak van print, omroep, commercie en nieuwe media.

Innovatie
Het Mediapark Jaarcongres is een jaarlijks terugkerend inspiratie- en netwerkevent voor iedere professional die werkzaam is op het snijvlak van print, omroep, commercie en nieuwe media. Deze sector innoveert juist vanuit allerlei nieuwe kleine en grote initiatieven. Daarom nodigt het Mediapark Jaarcongres niet alleen bedrijven op het Media Park uit, maar ook organisaties van buiten, juist om kennis over crossmediale ontwikkelingen met elkaar te delen, te netwerken en te discussi?ren over de toekomst.

Ondersteuning
Een groot aantal organisaties op het Media Park verleent hun medewerking. Het wordt ondersteund met een top adviesraad bestaande uit Harms Bruins Slot (Voorzitter van de Publieke Omroep), Marjan Hammersma (Directeur Media, Letteren en Bibliotheken, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap), Inge Brakman (Voorzitter van het Commissariaat voor de Media), Fons van Westerloo (tot voor kort Algemeen Directeur van RTL Nederland) en Erwin Blom (mede-oprichter van het bedrijf The Crowds, gespecialiseerd in sociale media).

Maak Nijntje blij
Het Mediapark Jaarcongres wordt zonder winstoogmerk georganiseerd. Bij een positieve exploitatie zal het resterende bedrag worden overgemaakt aan een goed doel: het project ?Lees mee met Nijntje? dat bibliotheken opent in Afrika.

Mediapartner
Zoomz zal tijdens het jaarcongres live verslag doen. Natuurlijk onderwerpt Vincent Everts voor Talk to Me de sprekers en bezoekers aan een spervuur van vragen. De komende weken houden we je op de hoogte van wat er allemaal te beleven is op het Mediapark Jaarcongres

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Good to be back
Nieuws

Good to be back

Het wordt wel weer eens tijd na veel veranderingen, zowel zakelijk als priv?. Laten we even bijpraten? Zakelijk ben ik gestopt met het geven van keynotes over innovatie, social...

Posted on by Remco Bron
The Secret Life of the Dog
Nieuws

The Secret Life of the Dog

Dan nu even heel wat anders. Zoals veel van jullie weten ben ik het trotse eigendom van mijn hond Muddy. Muddy is een Weimaraner die niet alleen zeer actief is maar op zijn tijd...

Posted on by Remco Bron