Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Mediapark Jaarcongres


Remco Bron
Remco Bron
Mediapark Jaarcongres

Datum: 17 juni 2008
Locatie: Mediapark, Hilversum
Internet: IMMovator

Op 17 juni 2008 zal voor de eerste keer het Mediapark Jaarcongres plaatsvinden, op het Mediapark in Hilversum. Dit congres gaat in op cross media ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten, en zal in een dag een overzicht bieden van de belangrijkste nieuwe mogelijkheden.

Zoomz is mediapartner van het Mediapark Jaarcongres en zal rechtstreeks verslag doen.

 • Het Mediapark Jaarcongres is een initiatief van de Media Academie, het iMMovator Cross Media Netwerk, en wordt georganiseerd in samenwerking met een groot aantal organisaties op het Mediapark.
 • Het Mediapark Jaarcongres is uniek omdat het de volle breedte van de crossmedia industrie dekt, zowel qua inhoud als deelnemers, en dus niet alleen zoals de meeste congressen een deelverzameling uit deze industrie.
 • Het Mediapark Jaarcongres wordt zonder winstoogmerk georganiseerd. Bij een positieve exploitatie zal het resterende bedrag worden overgemaakt aan een goed doel: het project ?Lees mee met Nijntje? dat bibliotheken opent in Afrika.

Programma
Het Mediapark Jaarcongres op 17 juni 2008 heeft verschillende programma onderdelen.

 • De dag start met een serie exclusieve ronde tafel bijeenkomsten, speciaal voor partners en hun relaties. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de Media Academie. Die lokatie wordt ook gebruikt voor de ontvangst van sprekers en VIP gasten.
 • Het congres zelf vindt plaats in Studio 22. Topsprekers uit Nederland en daarbuiten zullen belangrijke ontwikkelingen toelichten op het gebied van ?crossmedia?. Van mediaconcepten die via verschillende kanalen worden uitgedragen, de strategie van grote mediabedrijven rond samenwerking tot nieuwe kanalen en concepten die invloed hebben op de hele media sector.
 • Het Mediapark Jaarcongres wil een jaarlijkse ?update? bieden van cross mediale ontwikkelingen. Dat zal gebeuren aan de hand van een serie korte ?mini-documentaires? .
 • Gedurende de dag worden in een aparte zaal ?business speed-dating? sessies aangeboden, die deelnemers de mogelijkheid bieden om nieuwe contacten op te doen en nieuwe concepten te pitchen aan mogelijke partners.
 • Daarnaast kunnen nieuwe bedrijven met innovatieve concepten zich inschrijven voor een plaatsje op de informatiemarkt. Met een tafeltje en een laptop krijgt een select gezelschap de mogelijkheid Nederlandse media wereld veroveren.
 • Vanzelfsprekend wordt het Jaarcongres afgesloten met een inspirerende show, gevolgd door een netwerkborrel.
Show Comments (1)

Comments

 • louisvuittonshoppingmall
  louisvuittonshoppingmall

  Thank you for another fantastic post. Where else could anyone get that kind of info in such a perfect way of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such info.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

De Amerikaanse Begraafplaats Margraten #throughglass
Nieuws

De Amerikaanse Begraafplaats Margraten #throughglass

Zeer indrukwekkende plek om te zijn, vastgelegd met Google Glass.?Er liggen in totaal 8.301 Amerikanen begraven in Margraten. Er zijn 8301 graven.Er zijn in een graf 2 onbekende...

Posted on by Remco Bron
10 dagen met Google Glass
Nieuws

10 dagen met Google Glass

Inmiddels zitten mijn eerste 10 dagen met Google Glass erop en heb ik verschillende dingen ermee kunnen uitproberen en vooral veel demo’s gegeven. Hoogste tijd dus om een...

Posted on by Remco Bron