Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Online TV station Blue Shots van start


Remco Bron
Remco Bron
Online TV station Blue Shots van start

Vandaag is Blue Shots TV gelanceerd met zes programma?s in een tweewekelijkse frequentie. Op korte termijn worden meerdere nieuwe formats gepubliceerd. Blue Shots wil professionals op het gebied van marketing, media en internet via dit eigen station informeren over creativiteit, technologie, marktontwikkelingen en ondernemen.

Programmering
Er wordt gestart met een zestal programma?s. She (over vrouwelijke ondernemers, gesponsord door Bizner Bank), Idealize (over creativiteit, gesponsord door Ilse Media), Gurus (de talkshow rond Boris Veldhuijzen van Zanten), Curriculum Vitae (over de mens achter diens CV) en Steam (over corporate innovation). Presentatoren zijn Marianne van Leeuwen, Simone Brummelhuis, Ronnie Overgoor, Boris Veldhuijzen van Zanten, Joris van Heukelom en Han Gerrits.

Nieuwsprogramma
Naast de vijf talkshows komt er vanaf 15 oktober een nieuwsprogramma, View the News. Uniek hieraan is dat dit programma wordt gemaakt samen met content partners die zelf hun nieuws aanleveren via de webcam.

Distributie
Naast internet is het de intentie dat nog dit jaar alle programma’s van Blue Shots worden gedistribueerd via andere innovatieve kanalen. Overgoor: ?Tot nu toe hebben we ons primair op internet als distributiekanaal gefocust en niet op ?televisie?. Maar we zien meer en meer ?on demand? kanalen ontstaan die niet meer kunnen worden gezien als traditionele televisie. We willen erg graag ook via dit soort kanalen onze content gaan distribueren en het ligt in de bedoeling dit nog dit jaar te realiseren.?

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Super Bowl commercials 2013: de shift van grappig naar gevoel
Video

Super Bowl commercials 2013: de shift van grappig naar gevoel

Tijdens het kijken van de nieuwe commercials die zijn uitgezonden tijdens de Super Bowl viel mij op dat we steeds minder grappige reclames zien en steeds meer reclames die een...

Posted on by Remco Bron
Houston,we have Gangnam style
Video

Houston,we have Gangnam style

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik met @woenz en @vincente bij het NASA Johnson Space Center was. Het was een kleine maar erg leuke tussenstop onderweg naar SxSW in...

Posted on by Remco Bron