Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Online TV station Blue Shots van start


Remco Bron
Remco Bron
Online TV station Blue Shots van start

Vandaag is Blue Shots TV gelanceerd met zes programma?s in een tweewekelijkse frequentie. Op korte termijn worden meerdere nieuwe formats gepubliceerd. Blue Shots wil professionals op het gebied van marketing, media en internet via dit eigen station informeren over creativiteit, technologie, marktontwikkelingen en ondernemen.

Programmering
Er wordt gestart met een zestal programma?s. She (over vrouwelijke ondernemers, gesponsord door Bizner Bank), Idealize (over creativiteit, gesponsord door Ilse Media), Gurus (de talkshow rond Boris Veldhuijzen van Zanten), Curriculum Vitae (over de mens achter diens CV) en Steam (over corporate innovation). Presentatoren zijn Marianne van Leeuwen, Simone Brummelhuis, Ronnie Overgoor, Boris Veldhuijzen van Zanten, Joris van Heukelom en Han Gerrits.

Nieuwsprogramma
Naast de vijf talkshows komt er vanaf 15 oktober een nieuwsprogramma, View the News. Uniek hieraan is dat dit programma wordt gemaakt samen met content partners die zelf hun nieuws aanleveren via de webcam.

Distributie
Naast internet is het de intentie dat nog dit jaar alle programma’s van Blue Shots worden gedistribueerd via andere innovatieve kanalen. Overgoor: ?Tot nu toe hebben we ons primair op internet als distributiekanaal gefocust en niet op ?televisie?. Maar we zien meer en meer ?on demand? kanalen ontstaan die niet meer kunnen worden gezien als traditionele televisie. We willen erg graag ook via dit soort kanalen onze content gaan distribueren en het ligt in de bedoeling dit nog dit jaar te realiseren.?

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

70 seconden om 007 te zijn
Video

70 seconden om 007 te zijn

Ik ben al tijden fan van de manier waarop Coca-Cola online video inzet voor marketingdoeleinden. Zo vind ik de Coca-Cola Happiness Machine ??n van de beste online video virals die...

Posted on by Remco Bron
YouTube legt focus op kanalen met redesign
Video

YouTube legt focus op kanalen met redesign

YouTube lanceerde deze week ??n van de meest ambitieuze redesigns ooit met de focus op YouTube kanalen. Geheel in lijn met de strategie om meer focus te leggen op content en...

Posted on by Remco Bron