Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Online TV station Blue Shots van start


Remco Bron
Remco Bron
Online TV station Blue Shots van start

Vandaag is Blue Shots TV gelanceerd met zes programma?s in een tweewekelijkse frequentie. Op korte termijn worden meerdere nieuwe formats gepubliceerd. Blue Shots wil professionals op het gebied van marketing, media en internet via dit eigen station informeren over creativiteit, technologie, marktontwikkelingen en ondernemen.

Programmering
Er wordt gestart met een zestal programma?s. She (over vrouwelijke ondernemers, gesponsord door Bizner Bank), Idealize (over creativiteit, gesponsord door Ilse Media), Gurus (de talkshow rond Boris Veldhuijzen van Zanten), Curriculum Vitae (over de mens achter diens CV) en Steam (over corporate innovation). Presentatoren zijn Marianne van Leeuwen, Simone Brummelhuis, Ronnie Overgoor, Boris Veldhuijzen van Zanten, Joris van Heukelom en Han Gerrits.

Nieuwsprogramma
Naast de vijf talkshows komt er vanaf 15 oktober een nieuwsprogramma, View the News. Uniek hieraan is dat dit programma wordt gemaakt samen met content partners die zelf hun nieuws aanleveren via de webcam.

Distributie
Naast internet is het de intentie dat nog dit jaar alle programma’s van Blue Shots worden gedistribueerd via andere innovatieve kanalen. Overgoor: ?Tot nu toe hebben we ons primair op internet als distributiekanaal gefocust en niet op ?televisie?. Maar we zien meer en meer ?on demand? kanalen ontstaan die niet meer kunnen worden gezien als traditionele televisie. We willen erg graag ook via dit soort kanalen onze content gaan distribueren en het ligt in de bedoeling dit nog dit jaar te realiseren.?

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Interview bij Top Names SxSW
Video

Interview bij Top Names SxSW

Tijdens SxSW ben ik samen met Ronald van Woensel ge?nterviewd door Erwin Blom en Roeland Stekelenburg van Fast Moving Targets voor het programma Top Names. Tijdens SxSW zetten zij...

Posted on by Remco Bron
Top 10 online video trends van 2011
Video

Top 10 online video trends van 2011

Met 2011 in de geschiedenisboeken is het natuurlijk tijd voor een terugblik op de online video trends van het afgelopen jaar. Met een enorm publiek heeft online video nogal wat...

Posted on by Remco Bron