Project management


Remco Bron
Remco Bron

Bij projecten is het prettig als een expert aan je zijde staat die meekijkt, adviseert en hands-on taken uit handen kan nemen indien nodig. Ik werk graag in deze rol om te zorgen dat projecten succesvol en op tijd worden afgerond.

Mijn specialiteit hierin zijn projecten op het gebied van internet, mobiel en social media. Hierbij valt te denken aan het ontwikkelen van een (complexe) website, het ontwikkelen van een mobiele strategie en applicatie of het inrichten van een social media strategie, dashboard en tools.

Met mijn bedrijfskundige achtergrond (MBA) en kennis over internet en de onderliggende technologie is mijn kracht het omarmen van een bedrijfsstrategie en zorgdragen dat deze verankerd wordt in de juiste en passende oplossing.

Deze achtergrond heeft als bijkomend voordeel dat ik als spil kan dienen tussen de bedrijfsmatige en technische aspecten van een project. Mijn ervaring is dat succes in deze vertaling ook succes van het project betekend.

Mijn rol in projecten kan zijn als onafhankelijk adviseur, expert of als project manager met de daarbij horende verantwoordelijkheid. Organisaties voor wie ik dit o.a. succesvol heb gedaan zijn: ?Sony, Ministerie van Defensie, Reed Business, Webster University, Manhattan Hotel, Rabobank en Optiplaza.

Interesse om verder te praten? Neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier.

[wufoo username=”smt” formhash=”z7w9w3″ autoresize=”true” height=”488″ header=”hide” ssl=”true”]

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.