New Media Brains


Remco Bron
Remco Bron

Tijdens de strategie workshop van New Media Brains praatte Remco in een uur de aanwezigen bij over de kracht van online video. Met aansprekende voorbeelden uit de praktijk en genoeg handvatten om direct ermee aan de slag te gaan was het voor de aanwezigen een inspirerende en motiverende sessie.

In de feedback van de deelnemers bleek dat de de sessie uiterst goed ontvangen was. Met name de energie en praktische voorbeelden werden op prijs gesteld.

De samenwerking met New Media Brains blijft bestaan; in de toekomst worden verdere workshops en strategie sessies ook door Remco Bron ingevuld.

Anne Marie Hazenberg (founder New Media Brains) over de samenwerking:
?Energie, pret, vakmanschap, passie en oog voor slimme ‘beeld’ oplossingen, dat ervaarde ik toen ik Remco voor het eerst tegenkwam als spreker. Zeldzame drive, bevlogen, enthousiasme en ook nog weten waar je het over hebt. Een bijzonder combinatie die in Remco aanwezig is. Samenwerken met Remco binnen het team van NewMediaBrains is zowel inhoudelijk als organisatorisch een feest en heeft in korte tijd voor spraakmakende resultaten gezorgd.?

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.