Vincent Everts


Remco Bron
Remco Bron

Voor trendwatcher, spreker, columnist en presentator Vincent Everts heb ik de persoonlijke website VincentEverts.nl ontwikkeld en ondersteund hem bij zijn presentaties zowel technisch als inhoudelijk.

De presentaties van Vincent Everts staan bol met onmiskenbare passie voor innovatie en kennis over de ICT markt in zijn geheel. Remco Bron heeft samen met Vincent Everts zijn basispresentatie verder door ontwikkeld en heeft hem bij verschillende presentaties van begin tot het eind van het proces ondersteund.

Deze ondersteuning begint vaak met een brainstorm sessie over het onderwerp en het publiek aan wie presentatie wordt gegeven, een research en fact finding sessie voor nieuwe onderwerpen en invalshoeken, het ontwikkelen van slides voor de presentatie en het afstemmen van het geheel.

Tevens ondersteund Remco Bron de presentaties van Vincent Everts op een technisch vlak. Hierbij kan worden gedacht aan het verzorgen van een live uitzending of live opname van de presentatie, het verzorgen en onderhouden van een website en/of Twitter kanaal rondom het evenement en het geven van een aansluitende praktische workshop over de onderwerpen die Vincent Everts behandeld in zijn presentatie.

Naast de ondersteuning van de presentaties heeft Remco Bron ook de persoonlijke website van Vincent Everts VincentEverts.nl samen met hem ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van deze website stonden interactie en het samenvoegen van verschillende informatiebronnen centraal. De website is ontwikkeld op het platform WordPress en wordt door meerdere mensen onderhouden. Veel van de informatie op de website wordt automatisch geplaatst via verschillende feeds.

De samenwerking tussen Vincent Everts en Remco Bron illustreert de creativiteit gecombineerd met diepgang van kennis die Remco Bron met zijn bedrijf so many thoughts mogelijk maakt. Van brainstorm sessie tot het uitwerken van presentaties, het geven van workshops, de ontwikkeling van een website of het regelen en afhandelen van praktische zaken rondom presentaties en evenementen behoren tot de specialiteiten van so many thoughts.

“Remco has a lot of talents. Master of wordpress, creator of high quality how to video’s, knowledge of web2.0 developments, feeling for design, a well developed marketing instinct and a high reliability factor. When he promises to get a project done you can rely on the outcome to be superb and on time. Next to all these “getting things done” qualities he has a intense sense of humor which makes working with him a joy!” via LinkedIn

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.