Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

RTL Gemist groeit met 60 procent


Remco Bron
Remco Bron
RTL Gemist groeit met 60 procent

RTL Gemist logoMedialog meldt dat januari een recordmaand was voor RTL Gemist. In die maand werden ruim 7,5 miljoen video?s bekeken, het hoogste aantal ooit. Het is een stijging van ruim 60% ten opzichte van januari 2007. Ten opzichte van december 2007 steeg het aantal bekeken video?s met 10,1%. De site van RTL is vanaf april 2007 uitgebreid waarna de volledige programmering gratis is terug te zien.

“Het succes van RTL Gemist is toe te schrijven aan zowel het aanbod van nieuwe content zoals De Gouden Kooi, RTL Voetbal en Char, als de populariteit van bestaande titels waaronder Idols, Goede Tijden, Slechte Tijden, RTL Boulevard en RTL Nieuws.” aldus een woordvoerder van RTL Gemist.

Peter Op de Beek, Directeur RTL Interactief voegt toe: “Online video is booming. RTL Gemist speelt daarop in door de populairste programma?s van de RTL-zenders via internet aan te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat RTL Gemist met de uitbreiding van het aanbod de komende maanden blijft groeien.”

bron: Medialog

Show Comments (1)

Comments

  • Kristian van Tuil
    Kristian van Tuil

    Ik moet bekennen dat ik ook regelmatig kijk. Bijna elke dag naar De Gouden Kooi en soms GTST. Heel fout, maar toch oh zo leuk. Daarbij is de kwaliteit via IE7 werkelijk subliem, alsof je naar een DVD zit te kijken wanneer ik ‘m uitbreid naar de TV. Via FF is het allemaal wat minder, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de kwaliteit van de flash-plugin.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

5 van mijn favoriete gadgets van 2013
Nieuws

5 van mijn favoriete gadgets van 2013

Als eigenaar van een gadget winkel begin je natuurlijk met de leukste gadgets van 2013! Om het helemaal eerlijk te houden staan er op dit lijstje geen gadgets uit mijn eigen...

Posted on by Remco Bron
Vanmoof uses reality distortion field for shipping
Nieuws

Vanmoof uses reality distortion field for shipping

Dutch manufacturer Vanmoof had this problem and solved it by creating a reality distortion field for the delivery guys. You see, the boxes are about the same size as a high-end TV...

Posted on by Remco Bron