Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

RTL Gemist groeit met 60 procent


Remco Bron
Remco Bron
RTL Gemist groeit met 60 procent

RTL Gemist logoMedialog meldt dat januari een recordmaand was voor RTL Gemist. In die maand werden ruim 7,5 miljoen video?s bekeken, het hoogste aantal ooit. Het is een stijging van ruim 60% ten opzichte van januari 2007. Ten opzichte van december 2007 steeg het aantal bekeken video?s met 10,1%. De site van RTL is vanaf april 2007 uitgebreid waarna de volledige programmering gratis is terug te zien.

“Het succes van RTL Gemist is toe te schrijven aan zowel het aanbod van nieuwe content zoals De Gouden Kooi, RTL Voetbal en Char, als de populariteit van bestaande titels waaronder Idols, Goede Tijden, Slechte Tijden, RTL Boulevard en RTL Nieuws.” aldus een woordvoerder van RTL Gemist.

Peter Op de Beek, Directeur RTL Interactief voegt toe: “Online video is booming. RTL Gemist speelt daarop in door de populairste programma?s van de RTL-zenders via internet aan te bieden. Ik ben ervan overtuigd dat RTL Gemist met de uitbreiding van het aanbod de komende maanden blijft groeien.”

bron: Medialog

Show Comments (1)

Comments

  • Kristian van Tuil
    Kristian van Tuil

    Ik moet bekennen dat ik ook regelmatig kijk. Bijna elke dag naar De Gouden Kooi en soms GTST. Heel fout, maar toch oh zo leuk. Daarbij is de kwaliteit via IE7 werkelijk subliem, alsof je naar een DVD zit te kijken wanneer ik ‘m uitbreid naar de TV. Via FF is het allemaal wat minder, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met de kwaliteit van de flash-plugin.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Kom mee achter de schermen bij SAIL 2015
Nieuws

Kom mee achter de schermen bij SAIL 2015

Het is alweer veel te lang geleden sinds ik iets heb gepubliceerd op mijn eigen website. Vanwaar?die radiostilte? Dat heeft alles te maken met het bedrijf wat ik samen met Ronald...

Posted on by Remco Bron
Printen, dat is toch iets van vroeger? Misschien niet!
Nieuws

Printen, dat is toch iets van vroeger? Misschien niet!

Sommige mensen vinden printen en papier maar ouderwets en hebben liever alles digitaal. Daar valt ook wel wat voor te zeggen natuurlijk, zeker met de opkomst van steeds betere...

Posted on by Remco Bron