Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Smartr voor beter beheer van je contactpersonen


Remco Bron
Remco Bron
Smartr voor beter beheer van je...

De dagen van alleen het adres en telefoonnummer van iemand weten zijn lang achter ons. Om goed aan contactmanagement te doen moet je tegenwoordig veel meer informatie kunnen achterhalen en dat kan ook door het scannen van social media. Smartr doet precies dat: van al je contacten en contactmomenten.

CRM

Eerder schreef ik al over online social CRM applicaties maar deze applicatie valt niet in die categorie. Bij CRM applicaties moet je constant zelf de gegeven van de contactpersonen bijhouden, Smartr doet dit uit zichzelf. Door een scan te doen van je e-mail en contactmomenten stelt Smartr de database zelf samen wat vaak veel uitgebreider is dan je reguliere contactpersonen.

Contactendatabase

Smartr maakt een scan van je e-mails, adresboek en de social media websites als Twitter, Facebook en LinkedIn en bouwt hiervan een contactendatabase op. Deze contacten kan je direct uit bijvoorbeeld Outlook of Gmail doorzoeken maar ook via een iPhone, iPad en Android app.

Van iedere contactpersoon kan je in ??n oogopslag zien welke gegevens je hebt, wanneer je het laatst contact hebt gehad en op welke manier (mail, social media, etc.) en krijg je direct een overzicht van de laatst geplaatste berichten op social media door deze persoon.

Smartr is vooral een uitstekende zoekmachine die snel maar ook zeer effectief werkt. Het maakt niet meer uit of je met iemand een e-mail of Twitter conversatie hebt gehad; Smartr vind de juiste persoon.

Gratis en multiplatform

Smartr is gratis in gebruik en beschikbaar als Outlook plugin, Gmail extension, iOS en Android applicatie. Alles werkt met ??n account in de cloud waardoor je Smartr op verschillende devices tegelijk kunt gebruiken. Als je graag slimmer met je contacten wilt omgaan is Smartr zeker het proberen waard!

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Opzoek naar ongebaande paden? Daar is een routeplanner app voor!
Apps

Opzoek naar ongebaande paden? Daar is een routeplanner app voor!

Ontwerp je eigen definitie van stilte was de opdracht die Tom Loois kreeg op de Universiteit van Eindhoven. Hij vindt zijn persoonlijke stilte in plaatsen waar hij nooit is...

Posted on by Remco Bron
Ik hou 44 slaven aan het werk
Lifestyle

Ik hou 44 slaven aan het werk

Tenminste dat ik de conclusie van de website Slaveryfootprint.org. Op de website kan je doormiddel van een aantal vragen over je leefsituatie en lifestyle bepalen hoeveel slaven...

Posted on by Remco Bron