Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Smartr voor beter beheer van je contactpersonen


Remco Bron
Remco Bron
Smartr voor beter beheer van je...

De dagen van alleen het adres en telefoonnummer van iemand weten zijn lang achter ons. Om goed aan contactmanagement te doen moet je tegenwoordig veel meer informatie kunnen achterhalen en dat kan ook door het scannen van social media. Smartr doet precies dat: van al je contacten en contactmomenten.

CRM

Eerder schreef ik al over online social CRM applicaties maar deze applicatie valt niet in die categorie. Bij CRM applicaties moet je constant zelf de gegeven van de contactpersonen bijhouden, Smartr doet dit uit zichzelf. Door een scan te doen van je e-mail en contactmomenten stelt Smartr de database zelf samen wat vaak veel uitgebreider is dan je reguliere contactpersonen.

Contactendatabase

Smartr maakt een scan van je e-mails, adresboek en de social media websites als Twitter, Facebook en LinkedIn en bouwt hiervan een contactendatabase op. Deze contacten kan je direct uit bijvoorbeeld Outlook of Gmail doorzoeken maar ook via een iPhone, iPad en Android app.

Van iedere contactpersoon kan je in ??n oogopslag zien welke gegevens je hebt, wanneer je het laatst contact hebt gehad en op welke manier (mail, social media, etc.) en krijg je direct een overzicht van de laatst geplaatste berichten op social media door deze persoon.

Smartr is vooral een uitstekende zoekmachine die snel maar ook zeer effectief werkt. Het maakt niet meer uit of je met iemand een e-mail of Twitter conversatie hebt gehad; Smartr vind de juiste persoon.

Gratis en multiplatform

Smartr is gratis in gebruik en beschikbaar als Outlook plugin, Gmail extension, iOS en Android applicatie. Alles werkt met ??n account in de cloud waardoor je Smartr op verschillende devices tegelijk kunt gebruiken. Als je graag slimmer met je contacten wilt omgaan is Smartr zeker het proberen waard!

Show Comments (0)

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

The good, the bad and the ugly: Waarom Vine volkomen kansloos is
Social Media

The good, the bad and the ugly: Waarom Vine volkomen kansloos is

Ben je al op de hoogte van de nieuwste hype waar de social media voorlopers nu mee spelen? De app heet Vine en is vorige week gelanceerd door Twitter. Met Vine kan je een video...

Posted on by Remco Bron
Top 10 online video trends van 2011
Video

Top 10 online video trends van 2011

Met 2011 in de geschiedenisboeken is het natuurlijk tijd voor een terugblik op de online video trends van het afgelopen jaar. Met een enorm publiek heeft online video nogal wat...

Posted on by Remco Bron