Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Super Tuesday internetvideo links


Remco Bron
Remco Bron
Super Tuesday internetvideo links

Super Tuesday internetvideoVandaag is het Super Tuesday in Amerika. Als het goed is weten we morgen wie de Amerikaanse presidentskandidaten zijn van de Democraten en Republikeinen. Voor het eerst speelt internetvideo een grote rol in de verkiezingen. Je kan Super Tuesday ook heel goed volgen via internetvideo. De belangrijkste links zetten we voor je op een rijtje.

Allereerst zijn er NBC Decision 08 en ABC News Vote 08 die hun video constant updaten met de laatste on-demand video?s. Wil je liever iets live zien? ABC heeft een live stream van het Nightline News team.

Maar de echte purist kijkt natuurlijk naar het all-politics all-day kanaal van C-Span die zoals gewoonlijk vier kanalen ter beschikking hebben. Zelfs de Washington Post zegt live video te gaan uitzenden. Kijk uit voor inktvlekken!

Maar natuurlijk is er ook user generated news. Zo kan je bij YouTube het YouChoose 08 Super Tuesday kanaal volgen. MTV heeft het ChooseLoose.com kanaal en The UpTake verzamelt commentaren en visies van (video)bloggers.

Dankzij internetvideo hoeven we dus geen moment van Super Tuesday te missen dit jaar!

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Vanmoof uses reality distortion field for shipping
Nieuws

Vanmoof uses reality distortion field for shipping

Dutch manufacturer Vanmoof had this problem and solved it by creating a reality distortion field for the delivery guys. You see, the boxes are about the same size as a high-end TV...

Posted on by Remco Bron
5 interessante contacten om in het klaslokaal mee te Skypen
Nieuws

5 interessante contacten om in het klaslokaal mee te Skypen

Skype Classroom is het initiatief van Skype het gemakkelijker te maken Skype te gebruiken in het onderwijs. Het heeft iets weg van een marktplaats voor Skype contacten; vraag en...

Posted on by Remco Bron