Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Tip: bit.ly link direct in je internet adresbalk


Remco Bron
Remco Bron
Tip: bit.ly link direct in je internet...

Net zoals je Google prima kan gebruiken vanuit de internet adresbalk in je browser kan je nu op dezelfde manier een URL korter maken met bit.ly. Het enige wat je hoeft te doen is bit.ly in te typen en hieraan je URL toe te voegen. Als ik bijvoorbeeld een korte URL voor webarbeider wil maken typ ik het onderstaande in:


Zo simpel kan het zijn! Beter nog, als je ingelogd bent bij bit.ly wordt het direct aan je lijst toegevoegd waarmee je de statistieken van de link kan bijhouden of hem achteraf kan aanpassen.

Voor de mensen die niet weten wat bit.ly is; met bit.ly kan je gemakkelijk een kortere URL aanmaken van ieder willekeurig internet adres. Dat kan makkelijk zijn voor bijvoorbeeld Twitter of andere communicatiemiddelen. Handig is dat je van iedere bit.ly URL die je aanmaakt het aantal kliks en andere statistieken kan bijhouden.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Blijf op de hoogte van jobhopping binnen je LinkedIn netwerk
Apps

Blijf op de hoogte van jobhopping binnen je LinkedIn netwerk

De perfecte LinkedIn gebruiker houdt van zijn of haar netwerk natuurlijk dagelijks bij wie van baan veranderd om een leuke persoonlijke mail te versturen. Helaas zijn 99.9% van...

Posted on by Remco Bron
7 tips om Reddit in het onderwijs te gebruiken
Nieuws

7 tips om Reddit in het onderwijs te gebruiken

Natuurlijk staat de sociale link site vol grappige en interessante links naar alles van wereldnieuws naar artikelen over technologie en de leukste afbeeldingen, gifs en noem zo...

Posted on by Remco Bron