Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Uitleg: de nieuwe functie op Zoomz


Remco Bron
Remco Bron
Uitleg: de nieuwe functie op Zoomz

Zoomz uitleg internetvideoIn internetvideoland Er worden veel te veel termen en afkortingen gebruikt om te onthouden, laat staan als je net komt kijken. Meestal zijn het mooie Engelse woorden of afkortingen die door de markt zijn geadopteerd en waarvan de Nederlandse vertaling raar klinkt.

Om de lezer van Zoomz.nl niet direct de weg kwijt te laten raken in het woud van moeilijke woorden introduceren wij de functie Uitleg. Wat Uitleg doet is simpelweg snel uitleggen wat dergelijke woorden en afkortingen betekenen.

Wanneer een term als IPTV of SEO wordt gebruikt kan je zien dat het een link. Maar aan de stippellijntjes onder het woord valt te zien dat het niet een normale link is, maar een link met uitleg. Wanneer je met de muis over die link gaat komt er een pop-up te voorschijn met de uitleg direct in hetzelfde venster. Snel en makkelijk!

Iedereen kon al altijd alle artikelen lezen, maar op deze manier hoeft iedereen niet direct een internetvideo expert te zijn om alles te begrijpen! Uitleg geeft een snelle en volledige toelichting zonder dat je naar allerlei andere websites hoeft te gaan.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

10 dagen met Google Glass
Nieuws

10 dagen met Google Glass

Inmiddels zitten mijn eerste 10 dagen met Google Glass erop en heb ik verschillende dingen ermee kunnen uitproberen en vooral veel demo’s gegeven. Hoogste tijd dus om een...

Posted on by Remco Bron
Vanmoof uses reality distortion field for shipping
Nieuws

Vanmoof uses reality distortion field for shipping

Dutch manufacturer Vanmoof had this problem and solved it by creating a reality distortion field for the delivery guys. You see, the boxes are about the same size as a high-end TV...

Posted on by Remco Bron