Uitleg: de nieuwe functie op Zoomz

Zoomz uitleg internetvideoIn internetvideoland Er worden veel te veel termen en afkortingen gebruikt om te onthouden, laat staan als je net komt kijken. Meestal zijn het mooie Engelse woorden of afkortingen die door de markt zijn geadopteerd en waarvan de Nederlandse vertaling raar klinkt.

Om de lezer van Zoomz.nl niet direct de weg kwijt te laten raken in het woud van moeilijke woorden introduceren wij de functie Uitleg. Wat Uitleg doet is simpelweg snel uitleggen wat dergelijke woorden en afkortingen betekenen.

Wanneer een term als IPTV of SEO wordt gebruikt kan je zien dat het een link. Maar aan de stippellijntjes onder het woord valt te zien dat het niet een normale link is, maar een link met uitleg. Wanneer je met de muis over die link gaat komt er een pop-up te voorschijn met de uitleg direct in hetzelfde venster. Snel en makkelijk!

Iedereen kon al altijd alle artikelen lezen, maar op deze manier hoeft iedereen niet direct een internetvideo expert te zijn om alles te begrijpen! Uitleg geeft een snelle en volledige toelichting zonder dat je naar allerlei andere websites hoeft te gaan.

Tagged as: , , ,
No comments yet.

Leave a Reply