Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles
5 van mijn favoriete webshops van 2013

5 van mijn favoriete webshops van 2013


Remco Bron
Remco Bron
5 van mijn favoriete webshops van 2013

Als afsluiter van 2013 geef ik 5 lijstjes van 5 dingen in die ik in 2013 het leukste of beste vond of waar ik het meeste gebruik van heb gemaakt. De lijstjes zijn in onwillekeurige volgorde en geheel gebaseerd op mijn persoonlijke mening en ervaring. Dit keer mijn 5 favoriete webshops waar ik graag gebruik van maak. Je kan tegenwoordig van alles online kopen maar niet iedere webshop maakt het shoppen even makkelijk, deze 5 webshops doen dat zeker wel!

Envato

De marktplaatsen van Envato bieden een uitstekende marktplaats voor programmeurs en designers om hun producten aan te bieden waardoor het een perfecte plek is om een uniek design, plugin, thema of stockmateriaal te kopen. Ik ben zelf fan van Themeforest waar vooral de selectie WordPress thema’s bijzonder goed is (mijn favorieten: Salient, Jarvis, the 7), CodeCanyon voor uitstekende plugins en code snippets en GraphicRiver voor designs van folders tot visitekaartjes en logo’s. De ondersteuning van zowel aanbieders als Envato zelf is over het algemeen prima en de producten die je aanschaft blijven altijd beschikbaar voor download. Een echte aanrader!

CoolBlue

Waarom CoolBlue in dit lijstje staat hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen. Ze winnen de laatste jaren vaak?prijzen winnen voor beste webwinkel en beste klantenservice. Ik merk dat ik de laagste prijs steeds minder belangrijk ga vinden als ik weet dat iets snel wordt geleverd en als er iets mis is goed wordt opgelost terwijl ik misschien vroeger voor de bodemprijs was gegaan. Dat is de kracht van shops als CoolBlue en daarvoor blijf ik terugkomen!

Dursydog

Als je een hond hebt dan wil je nog wel eens wat online bestellen voor ze. Ik doe dat het liefst bij Dursydog. Ze hebben een selectie van mooie merken maar bovenal een hele prettig werkende webshop en een uitstekende klantenservice. Terugsturen is geen enkel probleem; ze komen het retour pakket zelfs bij je thuis ophalen. Ze belden zelfs persoonlijk wanneer een artikel een dag later dan gepland werd geleverd. Dat is service waar je voor terugkomt! Ook een aanrader is De Paardendrogist en DursyOutdoor van hetzelfde bedrijf.

Apple

Natuurlijk is de Apple Store??de aangewezen plaats om Apple producten te kopen, maar daarnaast kan je er ook nog allerlei leuke producten krijgen om met de Apple producten te gebruiken. Bijvoorbeeld eens op de iPhone speelgoed pagina met allerlei leuke technische gadgets die je niet vaak tegenkomt.

so many gadgets

Tja, ik ben natuurlijk ook fan van onze eigen webshop! Dit jaar zijn we gestart met een leuke selectie van producten die we in onze gadget winkel in Veere verkopen ook online aan te bieden. Zoek je dus nog een leuk cadeau of ben je opzoek naar een unieke gadget? Kijk dan ook eens op somanygadgets.nl!

 

Show Comments (0)

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Volg onze zeiltrip naar Ramsgate (en hopelijk terug)
Nieuws

Volg onze zeiltrip naar Ramsgate (en hopelijk terug)

Morgen vertrek ik met een 8-tal JCI vrienden met een zeilschip naar Ramsgate (UK). Voor mij als niet ervaren zeiler wordt dit de eerste keer dat ik op zee ga zeilen en ben erg...

Posted on by Remco Bron
Vanmoof uses reality distortion field for shipping
Nieuws

Vanmoof uses reality distortion field for shipping

Dutch manufacturer Vanmoof had this problem and solved it by creating a reality distortion field for the delivery guys. You see, the boxes are about the same size as a high-end TV...

Posted on by Remco Bron