Skip to main content

Toen ik besloot om 875 kilometer te fietsen voor een goed doel, wist ik dat een betrouwbare fiets essentieel was. Ik zocht niet zomaar een fiets, maar iets buitengewoons, iets speciaals, iets unieks, en bovenal iets van topkwaliteit. Daarom kwam ik uit bij Koppel Bikeshop in Amersfoort, destijds onze overburen.

Koppel is meer dan een fietsenwinkel; het is een ware specialist in racefietsen en gravelfietsen. Ze bieden niet alleen een eigen frame dat volledig aanpasbaar is, maar zorgen ook voor een perfecte bikefitting, afgestemd op jouw specifieke wensen. Mijn keuze viel op een oogstrelende ‘Resono oranje’ kleur met SRAM afmontage, maar et mooie is dat je bijvoorbeeld net zo goed voor Shimano kunt kiezen als dat je voorkeur heeft. Het is aan jou om de fiets van jezelf te maken.

Ik ben misschien (nog) geen expert op de fiets, maar ik weet wel dat mijn eerste rit op mijn Koppel fiets aanvoelde alsof alles klopte. De zithouding, de manier waarop ik kracht kon zetten; alles viel perfect op zijn plaats. Ja, ik heb nog veel te leren, maar met uitstekend materiaal voelt trainen zoveel lekkerder. Koppel Bikeshop is de ultieme keuze als je op zoek bent naar een bijzondere fiets. Met speciale dank aan Mirjam en Tom voor de fantastische support!

Voor meer informatie over Koppel Bikeshop, bezoek hun website: https://www.koppel-bikeshop.nl/

 

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.