Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Blijf op de hoogte van jobhopping binnen je LinkedIn netwerk


Remco Bron
Remco Bron
Blijf op de hoogte van jobhopping binnen je...

De perfecte LinkedIn gebruiker houdt van zijn of haar netwerk natuurlijk dagelijks bij wie van baan veranderd om een leuke persoonlijke mail te versturen. Helaas zijn 99.9% van ons geen perfecte LinkedIn gebruikers en hebben we het veel te druk met alle andere dagelijkse beslommeringen.

Maar wat als je actief erop wordt gewezen dat iemand van baan is veranderd? Dan wordt het bijhouden van een netwerk een stuk makkelijker.

Nieuwe banen in LinkedIn

Job Change Notifier doet precies dat, niet meer niet minder. Geef je op voor deze gratis dienst en je krijgt regelmatige een update via e-mail waarin een mooi gerangschikt lijstje staat van mensen die van baan zijn veranderd met de directe link naar het LinkedIn profiel erbij. Zo kan je direct de persoonlijke mail afvuren om die persoon te feliciteren!

Weekend project

Er is een reden dat de online app er heel eenvoudig uitziet zonder enige opsmuk of zelfs advertenties: het is in een weekend gemaakt door Roger Lee die het zelf handig vond om te gebruiken.

Dit is dan ook precies de soort online LinkedIn app die het leven van de oprichter maar van iedere gebruiker een stukje makkelijker maakt!

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Quantified Self: Philips meet via iPhone of iPad camera hoe het met je gaat
Apple

Quantified Self: Philips meet via iPhone of iPad camera hoe het met je gaat

Philips heeft Vital Signs gelanceerd; een app voor de iPhone 4s en iPad 2 waarmee je via de camera direct je hartslag en ademhaling kan meten en delen. Door kleine veranderingen...

Posted on by Remco Bron
Mijn Google Reader alternatief heet Fever
Apps

Mijn Google Reader alternatief heet Fever

Als Google Reader gebruiker weet je het waarschijnlijk allang; Google heeft besloten om de stekker uit Reader te trekken. Een bijzondere beslissing omdat er wereldwijd...

Posted on by Remco Bron