Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles
De 20 trends die de wereld (waarschijnlijk) gaan veranderen

De 20 trends die de wereld (waarschijnlijk) gaan veranderen


Remco Bron
Remco Bron
De 20 trends die de wereld (waarschijnlijk)...

Dinsdag 5 maart geef ik in Eindhoven op uitnodiging van het Academisch Genootschap een presentatie over 20 trends die onze wereld waarschijnlijk drastisch gaan veranderen in de komende jaren. Een aantal trends zien we nu al steeds vaker terugkomen zoals ?wearable computing en 3D printing, anderen zijn iets verder weg maar misschien dichterbij dan je denkt. In mijn presentatie bespreek ik de 20 trends waarvan ik verwacht dat ze onze wereld sterk gaan veranderen.

De presentatie na de klik

[slideshare id=16959234&doc=130202-academisch-genootschap-20-trends-130305182203-phpapp01]

 

Waan of Werkelijkheid – Remco Bron

De 20 trends in nieuwe media die de wereld (waarschijnlijk) gaan veranderen
Nieuwe media hebben de laatste jaren onze wereld sterk veranderd: we zijn constant met elkaar verbonden, hebben de grootste kennisdatabank ooit letterlijk onder onze vingers en 24 uur per dag, zelfs van de hoek van de straat tot onze beschikking. Maar er is ook een keerzijde; privacy wordt steeds schaarser, we hebben steeds minder persoonlijke contacten en de attentie span wordt steeds korter. En we zijn eigenlijk nog maar net begonnen…

Welke trends krijgen we de komende jaren over ons heen? In zijn presentatie zal Remco Bron de 20 belangrijkste trends de revue laten passeren. Van augmented reality tot 3D-printers en van social local mobile tot personal drones; iedere trend wordt uitgebreid toegelicht met voorbeelden hoe we hier in de nabije toekomst mee worden geconfronteerd. Er staat ons nog heel veel te wachten … of we willen of niet!

Locatie: Soci?teit van het AG, Parklaan 93, 5613 BC Eindhoven

Toegang voor AG-leden, jongeren (op vertoon van hun CJP), en studenten (op vertoon van hun collegekaart): ? 5,00 per lezing. Niet-leden betalen ? 12,50 per lezing.

Aanmelden kan via deze link en?is mogelijk tot dinsdag 5 maart, 12:00 uur (gewenst in verband met de te verwachten belangstelling).

 

Show Comments (0)

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

5 van mijn favoriete web apps van 2013
Nieuws

5 van mijn favoriete web apps van 2013

Wat zijn de 5 web apps die ik in 2013 het meeste heb gebruikt en echte aanraders vind? Van Wordpress hosting tot het kijken van video; ik zet 5 van mijn favorieten op een rij.

Posted on by Remco Bron
Hoe de ANWB mij overhaalde elektrische te gaan rijden
Nieuws

Hoe de ANWB mij overhaalde elektrische te gaan rijden

Toen we starten met Leafplan had ik nooit gedacht dat ik ooit elektrisch zou gaan rijden. Ik was een diesel man, liefst met veel pk’s en newton meters. Mijn volgende auto...

Posted on by Remco Bron