Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

De iPhone 4 getest; is het de reis naar Engeland waard?


Remco Bron
Remco Bron
De iPhone 4 getest; is het de reis naar...

Samen met Ronald van Woensel heb ik het nieuwe juweeltje van Apple onder de loep genomen: de iPhone 4. Hij is nog niet verkrijgbaar in Nederland maar de echte Apple fans hebben hem natuurlijk allang uit Amerika of Engeland gehaald.

Wat opvalt is het heldere scherm, het nieuwe strakke design en natuurlijk de HD video camera aan twee kanten. Verder testen we live Facetime met een andere eigenaar van een iPhone 4 die op dat moment op Schiphol is en bespreken we het nu al beroemde antenne probleem.

Show Comments (1)

Comments

 • Ronald van Woensel
  Ronald van Woensel

  Nou, ik ben dus tijdens mijn vakantie naar Engeland geweest en dacht in London even een iphone4 te kunnen scoren. De eerste poging: iPhone4s uitverkocht. Maar.. een zeer vriendelijke applestore medewerker legde uit dat ik alleen even hoefde te reserveren (gewoon op de apple site je itunes ID invoeren en de winkel waar je hem wilde afhalen, regent street londen dus in mijn geval) en hij vertelde erbij dat het wel eens heel snel zou kunnen gaan zodat ik de iphone nog voor het einde van m’n vakantie (3 weken) kon ophalen! Hij had zelfs een macje vrij om de reservering even op te doen.

  En ja hoor! tijdens mijn vakantie kwam er met de dure t-mobile buitenland verbinding zowaar een mailtje binnen dat mijn iphone klaar lag. Hij moest echter wel binnen 24 uur (!) opgehaald worden. Nu zaten we dicht bij londen, dus we parkeren de camper ergens bij een treinstation en we kopen voor 27 pond een trein/underground kaartje naar oxford circus.

  We komende de apple store binnen, die vorige keer een oase van rust was. Echter nu staan er enorme wachtrijen en een rij van ongeveer honderd man (m/v) voor de balie.. Ik ben dus weer in een Steve Jobs val gelopen! Ze hebben dat mailtje in 1 batch naar honderden mensen gestuurd! Die hebben nu 24 uur de tijd om dat ding op te halen en doen dat allemaal vandaag! Zo worden de apple hypes gecreeerd! De inschatting is dat ik nu hier 3 uur in de rij moet staan.

  Maar goed, het is vakantie, de apple store is tot 8 uur open, en we gaan even naar Soho om een heerlijke chinees naar binnen te werken om zo om 7:30 terug te komen. De rij is nu veel korter, ik schat een uurtje. Echter een vriendelijke applestore medewerker laat nu weten dat de sluitingstijden STRICT gehandhaafd blijven en dat de queue nu NIET meer open is en we dus vandaag NIET meer geholpen kunnen worden.
  Hij voegt er aan toe dat de applestore in al haar goedheid wel heeft besloten de 24 uurs termijn met 1 dag te verlengen, zodat we de volgende ochtend terug kunnen komen op vertoon van een speciale pas die hij nu voor me kan maken.. Toen kreeg ik een waas voor de ogen en ben met grote passen de winkel uitgelopen om er niet meer terug te komen.

  De iphone 4 haal ik nog wel een keertje op als de hype weer over is.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

3 manieren om je Mac te beveiligen tegen diefstal
Apple

3 manieren om je Mac te beveiligen tegen diefstal

Een aantal jaar geleden is het mij overkomen; tijdens The Next Web conference is mijn tas met gloednieuwe MacBook Pro gestolen ergens achter de coulissen vandaan terwijl ik zelf...

Posted on by Remco Bron
Singapore verbind EHBO?ers met iPhone app
Apple

Singapore verbind EHBO?ers met iPhone app

In Singapore is het mogelijk via de Rapid Rescue App eerste hulp te crowd sourcen. Via de app kan iedereen die eerste hulp of medische hulp nodig heeft een signaal sturen via de...

Posted on by Remco Bron