Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles
HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest

HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest


Remco Bron
Remco Bron
HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest

Ik heb onlangs de Kaha 2 GORE-TEX schoenen gekocht en ik ben ontzettend blij met ze! Ze zijn waterdicht en dat is een geweldig voordeel als je in natte omstandigheden moet lopen. Ik ben door puddles gelopen en mijn voeten bleven droog en comfortabel, dus ik ben echt onder de indruk van de waterdichtheid van deze schoenen.

Een minpunt is echter dat ze wat smal zijn en dat kan voor sommige mensen een probleem zijn. Ik heb zelf smalle voeten, dus ik heb hier geen problemen mee gehad, maar als je bredere voeten hebt, kan het zijn dat deze schoenen niet zo comfortabel zijn.

Al met al geef ik de Kaha 2 GORE-TEX schoenen 4,5 sterren en ik zou ze zeker aanraden aan anderen. Als je op zoek bent naar waterdichte schoenen die comfortabel zijn, dan is dit een geweldige optie.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Review van De Telekids Generatie podcast
Podcasts

Review van De Telekids Generatie podcast

De Telekids Generatie is een podcast die zich richt op volwassenen die hun jeugd willen herbeleven. De podcast neemt luisteraars mee terug naar de tijd van hun favoriete...

Posted on by Remco Bron
Cloud server showdown: Amazon AWS EC2 vs Linode vs DigitalOcean
Reviews

Cloud server showdown: Amazon AWS EC2 vs Linode vs DigitalOcean

I have experience with Amazon?s?<a target=_blank href="http://aws.amazon.com/">AWS</a>?cloudservices for years now, but still have problems with EBS (=amazon network storage)...

Posted on by Ronald van Woensel