Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Hootsuite integreert handige Twitter informatie


Remco Bron
Remco Bron
Hootsuite integreert handige Twitter...

Hootsuite is een Twitter tool waarmee je een Twitter account kan beheren en natuurlijk mee kan Twitteren. Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Tweetdeck met als verschil dat Hootsuite online in je browser werkt en er dus geen afzonderlijke software voor nodig is.

Verder kan je met Hootsuite ook met teams Twitteren via ??n Twitter account. Door elkaar toegang te geven tot hetzelfde Twitter account kan iedereen onder die naam Tweeten. Het handige is dat dit via Hootsuite zelf geregeld wordt waardoor niet iedereen het wachtwoord van het Twitter account hoeft te hebben.

Daarnaast zijn er handige opties als scheduled tweets waarmee je Twitter berichten kan inplannen voor publicatie op bepaalde tijden, het automatisch verkorten van URL?s in berichten en de statistieken van het aantal kliks bijhouden en je kan ook je Facebook account toevoegen om die ook via Hootsuite te beheren.

Deze week is Hootsuite bovendien uitgekomen met een aantal nieuwe features waarmee vooral voor de professionele en zakelijke Twitteraars erg handig zijn.

Binnen de Twitter stream kan je filteren op Klout score. De Klout score geeft aan hoe belangrijk een Twitteraar is in Twitterland. Dit is gebaseerd hoeveel volgers de Twitteraar heeft, hoeveel interactie er is met de account en hoe vaak de Twitteraar geretweet wordt. Daarmee wordt het gemakkelijk voor bijvoorbeeld bedrijven die duizenden volgen om te zien wie de belangrijk kunnen zijn om te benaderen in Twitterland.

Daarnaast geeft Hootsuite meer inkijk in volgers. Na het klikken op de naam van een Twitteraar krijg je de standaard gegevens als biografie, de tijdlijn en reacties maar daarnaast geven ze onder het tabje ?Insight? ook aanvullende informatie zoals geslacht, andere websites, meer foto?s, andere social networks, etc. Een prima manier om mensen op Twitter nog beter te onderzoeken en natuurlijk te kennen!

Als je opzoek bent naar een online Twitter client dan kunnen wij Hootsuite zeker aanraden. Het is zeer uitgebreid in functies maar bovendien een prettige applicatie om mee te werken. Vaak heb je niet eens in de gaten dat het in je browser werkt. Zeker voor teams die samen onder ??n account willen Twitteren biedt Hootsuite zeer handige tools.

Gebruik van Hootsuite is gratis. Binnenkort komen ze ook met een Pro versie.

Show Comments (2)

Comments

  • Dave O from HootSuite
    Dave O from HootSuite

    Pardons for writing in English but wanted to say thanks for spreading the word about the new HootSuite tools — and we were sorry to see Holland lose in the finals :-(

  • De Twitter statistieken van je concurrent liggen met bit.ly gewoon op straat | Webarbeider
    De Twitter statistieken van je concurrent liggen met bit.ly gewoon op straat | Webarbeider

    […] te liggen. De volgende stap is om te kijken naar professionele Twitter clients zoals bijvoorbeeld Hootsuite waarbij de focus ligt op Twitteren met corporate teams. Hiermee hou je de analytics prive en kan je […]

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Ik hou 44 slaven aan het werk
Lifestyle

Ik hou 44 slaven aan het werk

Tenminste dat ik de conclusie van de website Slaveryfootprint.org. Op de website kan je doormiddel van een aantal vragen over je leefsituatie en lifestyle bepalen hoeveel slaven...

Posted on by Remco Bron
Singapore verbind EHBO?ers met iPhone app
Apple

Singapore verbind EHBO?ers met iPhone app

In Singapore is het mogelijk via de Rapid Rescue App eerste hulp te crowd sourcen. Via de app kan iedereen die eerste hulp of medische hulp nodig heeft een signaal sturen via de...

Posted on by Remco Bron