Skip to main content

Ik heb de King’s Ride Toertocht afgerond, een evenement dat plaatsvond op 28 april 2024 vanaf Landgoed Zonheuvel in Doorn. Dit is niet zomaar een toertocht; het is een traditie die we in ere houden, net als de viering rondom de verjaardag van onze vorst. Tijdens deze bijzondere rit voel je je werkelijk koninklijk, want de route leidt langs verschillende paleizen en kroondomeinen. Onderweg genoot ik niet alleen van de prachtige uitzichten maar ook van heerlijke lekkernijen zoals Oranje Tompoucen en een glaasje Oranjebitter. Na 120 km vol indrukwekkende bezienswaardigheden beloonde ik mezelf met een welverdiend koninklijke Heineken.

Deze tocht is ook onderdeel van mijn training voor de AIDS/LifeCycle rit die in juni plaatsvindt en waar ik 875km ga fietsen voor het goede doel. Ik zou het zeer waarderen als je mijn deelname zou willen sponsoren. Dat zou enorm veel voor mij betekenen. Bezoek alsjeblieft mijn sponsorpagina via deze link: https://giving.aidslifecycle.org/index.cfm?fuseaction=donorDrive.participant&participantID=39980.

Bedankt aan iedereen die al een bijdrage heeft geleverd!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.