Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles
Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick getest

Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick getest


Remco Bron
Remco Bron
Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick...

De Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick is een uitstekende tool voor bloggers en influencers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om professionele selfie- en vlogopnames te maken. Deze handige stick heeft talloze handige functies die het leven van content creators een stuk gemakkelijker maken.

Ten eerste is de Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick super gemakkelijk mee te nemen. De stick kan eenvoudig in je tas of rugzak worden gestoken en is daarom ideaal voor op reis of voor on-the-go opnames. Daarnaast is de stick ook voorzien van een Bluetooth-verbinding, wat het maken van opnames nog gemakkelijker maakt.

Verder biedt de Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick ook een scala aan handige functies, zoals een 360 graden roterende kop en verschillende standen voor het perfecte standpunt. Daarnaast is de stick ook voorzien van een statiefbevestiging, zodat je hem gemakkelijk op een statief kunt bevestigen voor nog meer stabiliteit.

Een andere leuke feature van de Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick is de LED-verlichting, die je kunt aanzetten om je opnames te verbeteren. De LED’s zijn dimbaar en kunnen worden gebruikt om de belichting in je opnames te verbeteren.

Al met al is de Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick een geweldig hulpmiddel voor bloggers en influencers die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om professionele opnames te maken. De stick biedt veel waar voor zijn geld en is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige selfie- en vloggingstick. Wij geven de Q12S Portable Selfie & Vlogging Stick dan ook maar liefst vier sterren!

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Review Jabra Speak 510 speakerphone luidspreker
Speakers

Review Jabra Speak 510 speakerphone luidspreker

Ik heb onlangs de Jabra Speak 510 gekocht als draagbare speakerphone voor conferentiegesprekken en was over het algemeen tevreden over de prestaties. Een van de opvallende...

Posted on by Remco Bron
Review van De Telekids Generatie podcast
Podcasts

Review van De Telekids Generatie podcast

De Telekids Generatie is een podcast die zich richt op volwassenen die hun jeugd willen herbeleven. De podcast neemt luisteraars mee terug naar de tijd van hun favoriete...

Posted on by Remco Bron