Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles
Review Samsung Galaxy Watch4 Classic

Review Samsung Galaxy Watch4 Classic


Remco Bron
Remco Bron
Review Samsung Galaxy Watch4 Classic

Ik was erg enthousiast om de Samsung Galaxy Watch4 Classic in handen te krijgen, maar helaas ben ik erg teleurgesteld over de prestaties. Hier zijn enkele van de problemen die ik heb ervaren:

Slechte levensduur van de batterij
Een van de belangrijkste verkoopargumenten van de Galaxy Watch4 Classic is de lange levensduur van de batterij, maar ik heb gemerkt dat het nauwelijks een volledige dag meegaat bij matig gebruik. Ik moest hem elke nacht opladen, wat een groot ongemak is.

Onnauwkeurige fitnesstracking
Een ander belangrijk verkoopargument van de Galaxy Watch4 Classic zijn de fitness tracking mogelijkheden, maar ik heb gemerkt dat de tracking zeer onnauwkeurig is. Het telt consequent mijn stappen te weinig en houdt mijn trainingen niet nauwkeurig bij.

Onbetrouwbare Bluetooth-connectiviteit
De Galaxy Watch4 Classic maakt gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met je telefoon, maar ik heb gemerkt dat de verbinding vaak onstabiel is. Ik heb veel uitval en storingen ervaren, wat frustrerend is wanneer ik het horloge probeer te gebruiken voor dingen zoals het bedienen van mijn muziek of het ontvangen van meldingen.

Gebrek aan functies
Hoewel de Galaxy Watch4 Classic een aantal nuttige functies heeft, voelt het gebrekkig in vergelijking met andere smartwatches op de markt. Er zijn niet veel apps van derden beschikbaar en de ingebouwde apps zijn enigszins beperkt.

Over het algemeen zou ik de Samsung Galaxy Watch4 Classic een beoordeling van 2 sterren geven. Hoewel het heeft een aantal leuke functies, de slechte levensduur van de batterij, onnauwkeurige fitness tracking, en onbetrouwbare Bluetooth-connectiviteit maken het een frustrerend apparaat om te gebruiken. Als je in de markt bent voor een smartwatch, zou ik aanraden om naar andere opties te kijken.

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Review van De Telekids Generatie podcast
Podcasts

Review van De Telekids Generatie podcast

De Telekids Generatie is een podcast die zich richt op volwassenen die hun jeugd willen herbeleven. De podcast neemt luisteraars mee terug naar de tijd van hun favoriete...

Posted on by Remco Bron
HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest
Schoenen

HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest

Ik heb onlangs de Kaha 2 GORE-TEX schoenen gekocht en ik ben ontzettend blij met ze! Ze zijn waterdicht en dat is een geweldig voordeel als je in natte omstandigheden moet lopen....

Posted on by Remco Bron