Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles
Review van De Telekids Generatie podcast

Review van De Telekids Generatie podcast


Remco Bron
Remco Bron
Review van De Telekids Generatie podcast

De Telekids Generatie is een podcast die zich richt op volwassenen die hun jeugd willen herbeleven. De podcast neemt luisteraars mee terug naar de tijd van hun favoriete Telekids-programma’s, zoals Bumba en Fien en Teun.

Wat deze podcast zo leuk maakt, is dat het niet alleen gaat om het herbeleven van deze programma’s, maar ook om het delen van herinneringen en verhalen met andere luisteraars. De presentator Elger heeft een leuke en ontspannen presentatiestijl en weet de luisteraars op een humoristische manier te boeien.

Daarnaast is de podcast ook interessant voor mensen die deze programma’s uit hun jeugd niet kennen. Door de verhalen van Jeroen en Martijn word je meegenomen in de wereld van Telekids en leer je meer over deze programma’s.

Er zijn inmiddels al veel afleveringen van De Telekids Generatie verschenen en het aanbod blijft groeien. Het is leuk om terug te luisteren naar oude afleveringen, maar ook om de nieuwe afleveringen te beluisteren. De podcast is dus zeker een aanrader voor iedereen die graag terug wil naar de tijd van zijn of haar jeugd.

Abonneren kan via: https://podcastluisteren.nl/pod/De-Telekids-Generatie en op Spotify

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest
Schoenen

HOKA Kaha 2 Gore-Tex getest

Ik heb onlangs de Kaha 2 GORE-TEX schoenen gekocht en ik ben ontzettend blij met ze! Ze zijn waterdicht en dat is een geweldig voordeel als je in natte omstandigheden moet lopen....

Posted on by Remco Bron
Review Apple Airpods Pro Generatie 2
Reviews

Review Apple Airpods Pro Generatie 2

Als audiofiel en technologieliefhebber was ik enthousiast om de nieuwe Apple Airpods Pro 2 in handen te krijgen. Na een paar weken gebruik moet ik zeggen dat ik diep onder de...

Posted on by Remco Bron