Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Snel browser formaten testen met resizeMyBrowser


Remco Bron
Remco Bron
Snel browser formaten testen met...

Een beetje developer heeft twee schermen voor zijn neus staan die beiden minstens een resolutie hebben van 2560×1440 pixels. Dat schermoppervlak is fantastisch om mee te werken maar soms lastig omdat de klant het vaak moet doen met een 1280×800 scherm en je bij het ontwikkelen van mobiele apps natuurlijk helemaal een kleine resolutie tot je beschikking hebt.

De website resizeMyBrowser.com probeert dit makkelijk te maken. Waarschijnlijk geboren uit frustratie van een ontwikkelaar maakt deze website je browser met een druk op de knop een bepaalde afmeting.

Handig hierbij is dat niet alleen standaard afmetingen als 1024×600 of 1280×800 maar ook bijvoorbeeld de standaard resolutie van de iPhone 3G (320×480), Google Nexus (480×800) en iPad (768×1024) tot de keuzes behoren.

Naast de afmetingen kan ook nog gekozen worden of de resolutie gelijk moet zijn aan de inner of outer afmeting waarbij rekening wordt gehouden met dingen als toolbars en zoekvelden.

Een handige zeer bookmarkwaardige website wat mij betreft!

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Blijf op de hoogte van jobhopping binnen je LinkedIn netwerk
Apps

Blijf op de hoogte van jobhopping binnen je LinkedIn netwerk

De perfecte LinkedIn gebruiker houdt van zijn of haar netwerk natuurlijk dagelijks bij wie van baan veranderd om een leuke persoonlijke mail te versturen. Helaas zijn 99.9% van...

Posted on by Remco Bron
Google Contacts automatisch up-to-date met WriteThat.name
Productiviteit

Google Contacts automatisch up-to-date met WriteThat.name

..Ontelbare keren heb ik op mijn iPhone gezocht naar een e-mail van iemand om een telefoonnummer te achterhalen. Laten we eerlijk zijn; je update toch ook niet direct je...

Posted on by Remco Bron