Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Video maken is simpel


Remco Bron
Remco Bron
Video maken is simpel

Tijdens de Sanoma Mediaparade 6.0 heb een presentatie gegeven die ik graag met de Zoomz lezers wil delen. In de presentaties bespreek ik de trends en cijfers op het gebied van video, wat ons binnenkort te wachten staat en geef ik praktische tips en tools waarmee iedereen gemakkelijk kan starten met video’s maken van hoge kwaliteit zonder daar duizenden euro’s voor hoeven uit te geven.

Helaas zijn een aantal slides niet goed geconverteerd door Slideshare. Dit zijn vooral slides met de Dealextreme producten die ik heb genoemd en die handig zijn bij het maken van video. Na de klik staat een lijstje van deze producten en links die ik heb genoemd.

Show Comments (3)

Comments

 • G van Veldhuisen
  G van Veldhuisen

  Maar wanneer dit niet je hobby is kun je uiteraard (internet) films maken ook overlaten aan betaalbare professionals dichtbij!

 • Jan-Paul (Brandfighters)
  Jan-Paul (Brandfighters)

  Leuke en zeer interessante presentatie!

 • Easter
  Easter

  None can doubt the veiarcty of this article.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Twitter webcare; een voorbeeld hoe het niet moet
Social Media

Twitter webcare; een voorbeeld hoe het niet moet

Dorien reageerde via Twitter haar frustraties af over de telefonische klantenservice van Sanoma. De webcare verwees van het kastje naar de muur en raakte ge?rriteerd. Na een dag...

Posted on by Remco Bron
10 jaar internetgeschiedenis
Cijfers

10 jaar internetgeschiedenis

Als je het over geschiedenis hebt is 10 jaar natuurlijk niet lang, maar in de geschiedenis van het internet gebeurd er veel in 10 jaar. Zo was Friendster met 3 miljoen leden de...

Posted on by Remco Bron