Navigation

Related Articles

Back to Latest Articles

Werkt online video als marketing, communicatie, advertentie en verdien-instrument volgens jou?


Remco Bron
Remco Bron
Werkt online video als marketing,...

Tijdens de Online Video Summit 2010 op 7 december 2010 in Amsterdam, delen experts uit binnen- en buitenland hun kennis en ervaringen over het gebruik van online video als communicatie, marketing, reclame en verdien-instrument.

Zie het hele programma op www.ovs2010.com, en extra sprekers die zijn toegevoegd hier. Het seminar wordt door Waddameeting ism IAB Nederland georganiseerd.

Samen met MeMo? voert de Online Video Summit 2010 een onderzoek uit naar het beeld dat bestaat over online video als communicatie-, marketing-, reclame- en verdieninstrument. De resultaten worden op de dag van het seminar gepubliceerd.

Als dank voor je medewerking

  • maak je kans op 1 van de 10 gratis toegangskaarten.
  • steun je het goede doel: voor ieder ingevuld onderzoek wordt 2 euro overgemaakt aan Unicef.
  • ontvang je het verslag van de onderzoeksresultaten.
  • ontvang je een code waarmee de 100 euro early bird korting voor deelname aan de Online Video Summit 2010 speciaal voor jou wordt verlengd*.

*Dit geldt alleen voor nieuw bestelde kaarten en zolang de voorraad strekt. NB: deze korting geldt bovenop een eventuele code voor partner-korting die je mogelijk al hebt, oftewel bovenop de 100 euro korting die je als lezer van Mailblog krijgt (met MBGO).

Je kunt je via deze link inschrijven om aan dit onderzoek mee te doen: https://web.questback.com/memo/onlinevideosummit2010/

Show Comments (0)

Comments

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Articles

Beam overtuigt met nieuw telepresence apparaat
Evenementen

Beam overtuigt met nieuw telepresence apparaat

Op de expo van SxSW was ??n van de meest in het oog springende stands van Suitable Technlogies. Ze hadden vrijwel geen aankleding, alleen vier ‘remote presence...

Posted on by Remco Bron
Leap Motion gaat computer interactie compleet veranderen
Evenementen

Leap Motion gaat computer interactie compleet veranderen

Leap Motion is een apparaat waarmee je software bestuurt met je handen. Het gaat niet om een touch interface of een ouderwets toetsenbord, maar het is met Leap Motion mogelijk om...

Posted on by Remco Bron