Skip to main content

Vorig jaar, kreeg ik een idee dat ons leven zou veranderen. Mijn bonusvader Miles nam deel aan een fietstocht voor het goede doel, van San Francisco naar Los Angeles. Ik wilde erbij zijn om hem aan te moedigen. Toen ik mijn plan deelde met Helma, was ze direct enthousiast en ging ze ook mee. Zo is het allemaal begonnen.

We organiseerden ons bezoek in het geheim met Lee, de partner van Miles. Samen wilde we Miles de verrassing van zijn leven te geven! Helma en ik voegden ons bij de tocht op de vierde dag, net na een bijzonder zware etappe voor Miles. Onze timing kon niet beter zijn. Toen we bij het diner verschenen, was de verrassing compleet. Laten we zeggen dat die avond heel traantjes hebben gelaten…

De laatste drie dagen van de rit volgden we hen op de voet, juichend langs de kant van de weg en wachtend bij de finishlijn. De sfeer was onbeschrijfelijk. En dan heb je soms dat je je laat meeslepen, dus zei ik nadat Miles was gefinisht: als jij volgend jaar weer gaat, dan doe ik met je mee.

En hier zijn we dan. Nu vind je mij vijf dagen per week op de spinfiets en rijd ik 100 kilometer in de regen rond Zandvoort als training. Alles om op 1 juni van San Francisco naar Los Angeles te rijden. 875 kilometer, de eerste zullen fantastisch zijn maar het gaat ook vast af en toe even pijn doen. Maar ik ga er helemaal voor, dit zijn de momenten die er toe doen: geluk en zadelpijn – ze liggen heel dicht bij elkaar.

One Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.